Kachels outlet

Kachelsopruiming heeft een kachels outlet waar wij vele verschillende soorten houtkachels, gaskachels, sfeerhaarden en pijpmateriaal verkopen. Doordat wij restpartijen en demokachels in grote aantallen opkopen kunnen wij deze scherp weer wegzetten. Ook hebben wij geen dure showroom of vaste montageploeg zodat de bedrijfskosten laag blijven. Dit voordeel berekenen wij direct door aan de klant.

Soorten kachels outlet

In onze kachels outlet hal in Barneveld bieden wij diverse soorten haarden en kachels aan. Hierbij kunt u denken aan vrijstaande houtkachels, hout inzethaarden, vrijstaande gaskachels, inbouw gashaarden, tunnelhaarden etc. Ook hebben wij een groot aantal schouwen opgesteld staan in de kachels outlet die voor de bodemprijs weg mogen. Niet in ieder huis past een grote houtkachel of een inbouw gashaard. Laat u dus vooraf goed informeren over het soort kachel dat het beste bij u past.

Kachels outlet monteren

Heeft u eenmaal een keuze gemaakt uit ons ruime assortiment in de kachels outlet dan moet uw haard of kachel natuurlijk ook gemonteerd worden. Ook de montage en het inbouwen kunnen wij voor u verzorgen. Vooraf zullen wij een duidelijke offerte maken van de kosten die dit met zich mee brengt, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. De montage van de kachels outlet is in handen van een professioneel montageteam. Zij zorgen ervoor dat alles netjes gemonteerd wordt en dat u nog jaren veilig kan genieten van uw haard of kachel.

Kachels outlet showroom

In onze kachels outlet hal hebben wij de meest uiteenlopende soorten kachels voor u opgesteld staan. Wij zijn echter niet altijd open. Op zaterdag kunt u langs komen van 10:00-13:00 uur.  Wilt u in alle rust een keuze maken dan mag u ook altijd een afspraak maken buiten de openingstijden.

Nieuws / Actueel

Volledige leegverkoop van kachels, haarden en schouwen. Alles moet weg!

Routebeschrijving