Goedkope gaskachel

In onze opruimingshal in Barneveld vindt u ongetwijfeld een goedkope gaskachel die bij u past. Door de inkoop die wij door de jaren heen gedaan hebben bij fabrieken kunnen wij vele, nieuwe gaskachels aanbieden voor opruimingsprijzen. Wij doen ook geen nieuwe inkoop meer en verkopen uitsluitend de goedkope gaskachel die wij nog hebben staan.

Monteren goedkope gaskachel

Wij werken nauw samen met partners die ook de montage voor ons kunnen doen. ZIj hebben al jarenlang ervaring met het aansluiten van gaskachels en voldoen aan alle eisen. Wij kunnen voor u altijd een vrijblijvend offerte opstellen voor het monteren van een goedkope gaskachel.

Goedkope gaskachel bekijken

In de opruimingshal in Barneveld hebben wij ook een showroom waar wij al onze goedkope gaskachel opgesteld hebben staan. Zo krijgt u goed beeld hoe deze kachel er uitziet. Wij raden ook altijd aan om eerst langs te komen voordat u een beslissing maakt. Op een foto is de kleur en de kwaliteit van een goedkope gaskachel lang niet altijd goed te zien. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 - 13:00 uur. Bel wel altijd even van tevoren om teleurstellingen te voorkomen.

Kwaliteit goedkope gaskachel

Heeft een mooie, goedkope gaskachel gezien? Dan bent u bij ons verzekerd dat de kwaltiteit top is! Onze inkoop is gedaan bij fabrieken die uitsluitend A-kwaliteit kachels leveren. De meeste modellen zijn wel overjarig en daarom niet meer nieuw te bestellen.

Nieuws / Actueel

Volledige leegverkoop van kachels, haarden en schouwen. Alles moet weg!

Routebeschrijving